Pamukevim Nedir? Pamukevim Ev Alma

BDDK TARAFINDAN 2 TEMMUZ 2021 TARİHİNDE YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE PAMUKEVİM FİRMASI TASFİYE EDİLEN FİRMALARIN ARASINDA BULUNMAKTADIR. PAMUKEVİM FİRMASI FAALİYETLERİNE ARA VERMİŞTİR.

birevim

Pamukevim nedir; kredi çekerek borçlanarak ev sahibi olmak istemeyen kişiler dilerlerse bu sistem üzerinden de yatırım yapabilirler. Elde edeceğiniz sistem güvenilirliği ve hızı oldukça yüksek seviyededir. Kredi çekmeden ve bankaların bu sürece dahil olmasını engelleyerek aylık tasarrufunuzu bir yatırım aracına çevirebilirsiniz. Kira öder gibi ev sahibi olmak sizin için artık daha kolay ve verimli bir şekle girecektir.

Pamukevim ev alma; konut sahibi olmanın bu ekonomik şartlarda mümkün olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Konut sahibi olurken aynı zamanda araç için de gerekli olan başvurularınızı yapabilirsiniz. Ödeme planının hazırlanmasından sonra siz de aylık yapacağınız tasarruflar ile yatırımınızı genişletebilirsiniz. Grup yatırımları ve dayanışması ile beraber dahil olduğunuz grupta bulunan diğer kişilerin de aynı sistem üzerinden ev sahibi olmasını mümkün kılabilirsiniz.

Pamukevim Nedir? Pamukevim Kimin?

Taksitle ev alma aşaması son senelerde yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebi ile en güvenilir konut sahibi olma adımlarından biri olarak görülmektedir. Sistemin temel özelliklerine bakıldığı zaman ne derece nitelikli olduğunu da fark edeceksiniz.

  • Ev satın alırken grup sistemi üzerinden işleyen ve grup içerisinde yer alan kişilerden gelen miktarlar ile sıra ya da çekiliş ile ev satın alımının tamamlandığı bir yapı mevcuttur. Siz de gerekli olan tüm adımları gerçekleştirerek konut satın alımına ilk adımınızı atabilirisiniz.
  • Grupta yer alan kişi sayısının yüksek olması durumunda bu sisteme aylık olarak ödemeniz gereken tutar düşecektir. Kişi sayısının düşük olduğu gruplarda ise ödeme miktarı yüksek olsa da ev satın alım aşamasında size sıra gelmesinin biri kademe daha kolay olduğu da fark edilmektedir.

Bu detayların yanı sıra genel memnuniyet seviyesinin artırılması için de gerekli olan tüm önlemler alınmıştır. Sistem işleyişinin hukuki ya da resmi olarak herhangi bir sıkıntı meydana gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Gerekli olan tüm prosedürler tam manası ile hukuki gereksinimlere uygun tesis edilmiştir.

Pamukevim Şikayet ve Yorumlar

Kredisiz ev alma süreci içerisinde kişilerin en kısa zaman dilimi içerisinde ev satın almanın yanı sıra sistemin tam manası ile güvenilir olması da memnun bırakmaktadır. Gelen yorumların büyük bir kısmının teşekkür mahiyetinde olduğu da görülmektedir. Yapılan yorumlar ve değerlendirmeler sizin için adeta bir yol gösterici olacaktır. Siz de sistem hakkında değerlendirmelerinizi anında dile getirebilirisiniz. Firmanın politikasının müşteri memnuniyeti üzerine kurulu olması sebebi ile yapılan yorumlar anında dikkatle incelenecektir.

Pamukevim Şubeler Nerede?

Konut alma sürecinde hangi adımların tamamlanması gerektiği, ödemenin nasıl yağılacağı ya da sistemin genel verimliliği ile alakalı bilgi alabilirsiniz. 0850 446 00 00 telefon numarası üzerinden süreç ile alakalı detaylı bir biçimde bilgi alabilirsiniz. Şubelere gelerek ya da direkt olarak telefon numarası üzerinden iletişime geçme imkanınız bulunmaktadır.

birevim

Leave a Comment

four + nine =