Finalevim Nedir? Finalevim Ev Alma

BDDK TARAFINDAN 2 TEMMUZ 2021 TARİHİNDE YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE FİNALEVİM FİRMASI TASFİYE EDİLEN FİRMALARIN ARASINDA BULUNMAKTADIR. FİNALEVİM  FİRMASI FAALİYETLERİNE ARA VERMİŞTİR.

Finalevim nedir konut sahibi olmak isteyen kişilerin bu süreci kendi bütçelerine göre tamamlaması için özel imkanlar sunmaktadır. Siz de aydan aya yapmış olduğunuz ödemeler ile sorunsuz bir biçimde ev sahibi olmak isterseniz en doğru noktada bulunuyorsunuz. Özellikle güvenilirliği ile dikkat çeken bu firmada grup yardımlaşmaları ile ev sahibi olmak sizin için daha kolay ve nitelikli bir hal alacaktır.

birevim

Finalevim ev alma aşamasında banka kredisi ya da faiz oranları ile uğraşmak istemeyen kişiler için bu firma nitelikli ve sorunsuz biri sistem olacaktır. Kredi çeken kişilerin çekmiş oldukları tutarın kat ve kat fazlasını ödemek zorunda kalacakları da görülmektedir. Bu tür sorunların yaşanmaması adına toplu yardımlaşma ve aydan aya ödemeler ile ev sahibi olma fırsatlarından faydalanmak daha mantıklı olacaktır.

Finalevim Nedir? Finalevim Kimin?

Taksitle ev alma aşamasında kişilerin dikkatle incelemesi gereken hususlardan bazıları;

Bu sistemden faydalanmak için öncelikli olarak grup seçimi yapmalısınız. Her grupta bulunan tüm katılımcılar sürecin sonunda ev sahibi olacaktır. Bu alanda fark eden tek nokta ödeme miktarları ve grupta yer alan kişi sayısıdır. 30 kişilik bir grupta ev sahibi olma sırası size daha çabuk biçimde gelecektir. Fakat 100 kişilik bir gruba göre aylık olarak ödemeniz gereken tutarın çok daha yüksek olduğunun da altı çizilmelidir.

Bu sistemin ne derece güvenilir olduğu da sıklıkla merak edilmektedir. Şuana kadar evlerini teslim alan kişilerin yorumlarına bakıldığı zaman sistemin ne kadar verimli olduğu ile alakalı daha net fikir sahibi olabilirsiniz.

Ödeme planlarının yapılması konusunda sizin maddi durumunuz temel önceliktir. Aylık olarak ne kadar ödeme yapacağınıza karar vererek süreci tamamlamanız gerekir. Bu alanda gerekli olan analizlerin yapılması için konunun uzmanlarından yardım alabilirsiniz. Finans uzmanlarımız bu konuda size gerekli olan tüm bilgileri eksiksiz biri biçimde sunacaktır.

Finalevim Şikayet ve Yorumlar

Kredisiz ev alma aşamasında kişilerin yapmış oldukları yorumlara ve şikayetlere bir göz atabilirsiniz. Bu yorumların genel olarak teşekkür mahiyetinde olduğu da net biçimde anlaşılmaktadır. Kişilerin herhangi biri sorun yaşamadan ödemelerini yaptıkları ve ev sahibi oldukları da dile getirilmiştir.

Sadece ev sahibi olma aşamasında değil aynı zamanda arsa ya da araba satın alım aşamalarında da şikayet ve yorumlara göz atabilirsinizi. Bu iki alanda da teslimatın hızlılığı konusunda özgüler yer almaktadır.

Finalevim Şubeler Nerede?

Erzurum, Çorum, İstanbul, Mardin gibi illerde şubeler yer almaktadır. Konut alma süreci hakkında aklınıza takılan hususlar olursa 444 3 442 numarasından gerekli olan bilgileri alabilirsiniz. Sizin sorularınız ve memnuniyetiniz bizim için en temel öncelik olacaktır. Sorularınıza yanıt bulma aşaması anlık olarak tamamlanır. Aynı zamanda yorumlarınızı da iletme hakkınız bulunuyor.

birevim

Leave a Comment

3 × 3 =